Aktuella premiärer

Här finner du information om kommande föreställningar och andra evenemang hos alla våra medlemsföreningar

Är inte er föreställning tillagd här? Skicka all info till: pr[a]arbetarteater.nu

Mitt i allt detta kaos försöker Isidoro, notarien vid domstolen medla mellan människorna, samtidigt som han desperat försöker passa in. Men lite gruff har väl aldrig skadat någon, det blåser över lika fort som det kommer. Gruff är helt enkelt en del av livet i Chiozza.

Robin Hood

09.05.2018

Arbetarteater Pegasus firar 30 år med att sätta upp Robin Hood! Robin Hood är en mästare på bågskytte och har alltid en plan. Ensam kämpar han mot förtryck, tar från de rika och ger till de fattiga och räddar England. Eller?

Teater sLAgeT presenterar "Zobi och det magiska tältet". Spelas 2 och 3 juni, kl. 17:00 i Teaterhuset på Köpmangatan 4 i Ludvika. 75:- för barn med en vuxen, övriga vuxna 50:- och fika ingår i priset. Biljetter köps på plats och betalas kontant eller med Swish.

Lördagen den 9 juni 2018 arrangeras Kulturparksfestivalen i Handen, söder om Stockholm. Arrangörer är bl.a. RoJteatern, tillsammans med övriga föreningar i Kulturparksområdet, ABF Södertörn och Studieförbundet Vuxenskolan. I år firar festivalen dessutom 5-årsjubileum!